Anti cellulite LPG

Figuri

TECHNOLOGISCHE INNOVATIE VOOR SCHOONHEID

De LPG Alliance voor je gezicht. 

Onze gepatenteerde technologieën zijn het resultaat van permanente onderzoeken die worden uitgevoerd door onze ingenieurs, onze onderzoekers in een COMITÉ VOOR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK, onze duizenden beoefenaars wereldwijd.

DE RIMPELS VULLEN

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

DE TEINT VERHELDEREN

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

DE HUID VERSTEVIGEN

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

DE DUBBELE KIN VERKLEINEN

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

TARIEVEN

Vrijblijvend Advies Gesprek € 0,00

LPG ENDERMOLOGIE

10 x behandeling LPG 20 minuten € 400,00
10 x behandeling LPG 30 minuten € 500,00
10 x behandeling LPG 40 minuten € 600,00

UNIVERSAL BODY WRAP

3 x behandeling Universal Body Wrap € 200,00
 

MULTICELL CAVITATIE

10 x behandeling definitieve vetverwijdering met de multicell € 600,00